Бібліотека безкоштовних програм

Пропонуємо до вашої уваги безкоштовні програми, які забезпечують роботу комп'ютера на достатньому рівні:

Браузери:

 Google Chrome - безкоштовний веб-браузер, розроблений пошуковою системою Google.

Mozilla Firefox — популярний безкоштовний браузер з безліччю корисних можливостей.

 Opera — популярний безкоштовний веб-навігатор побудований на основі рушія Chromium, що надає багато зручних інструментів для навігації в Інтернеті.

 Internet Explorer (IE) — поширений безкоштовний браузер компанії Microsoft для операційної системи Windows.

Обмін файлами:

 µTorrent (uTorrent, microTorrent) — досить потужний, безкоштовний клієнт мережі BitTorrent, що постійно отримує найкращі відгуки.

 Dropbox — безкоштовний програма, що дозволяє зберігати свої дані на віддалених серверах, а також надавати іншим користувачам доступ до них.

 Менеджери завантажень:

 Download Master — потужна програма від української компанії WestByte, один з кращих менеджерів завантаження на сьогоднішній день.

 Free Download Manager (FDM) — легкий та потужний безкоштовний менеджер та прискорювач завантажень.

 FlashGet - популярний безкоштовний менеджер завантажень.

 

Віддалений доступ:

 TeamViewer — це програма, що дозволяє отримати віддалений доступ до комп’ютера з будь-якої точки Інтернету.

 Ammyy Admin — безкоштовна (для некомерційного використання) програма, що дозволяє швидко і безпечно отримати віддалений доступ до комп’ютера або сервера через Інтернет і керувати ними у режимі реального часу.

Система:

 WinSetupFromUSB — безкоштовна утиліта для швидкого створення завантажувальної флешки для встановлення Windows XP, Vista, Windows 7, BartPE (WinBulder/UBCD4Win/WinFLPC) та інших ОС.

 DriverPack Solution (DRP Su) — безкоштовний менеджер встановлення драйверів, призначений для роботи з драйверами на платформі ОС Windows.

 Revo Uninstaller — інноваційний безкоштовний інструмент деінсталяції програм.

Безпека:

 Dr.Web CureIt! — безкоштовний антивірус для сканування, виявлення і видалення шкідливих об’єктів на комп’ютерах під керівництвом операційної системи Windows.

 Avira Free Antivirus — безкоштовний (для приватних користувачів) антивірус, що пропонує ефективний захист проти комп’ютерних вірусів.

 KeePass — безкоштовний менеджер паролів, що дозволяє зберігати в закодованому вигляді логіни, паролі та інші конфіденційні дані.